Ett stopp i Stockholm

Oavsett var man bor i vårt vackra avlånga land så vill man då och då lämna det och åka utomlands, och det med all rätt! För hur fint vi än har det här i Sverige, så skadar det inte att få se något annat då och då. Ett ställe som är populärt hos oss svenskar är att åka till Kreta, och det är inte så konstigt. Den otroligt vackra grekiska ön bjuder alltid på fint väder, god mat och härliga upplevelser, så det är klart att man ska åka dit!

Men lite beroende på var man bor är det inte direkt alltid man har flygplatsen runt hörnan med smidiga direktflyg ner till Kreta, snarare tvärt om. Därför kan det vara en idé att fundera över om man kanske ska ta och kombinera sin härliga solsemester med några dagar i Sveriges underbart vackra huvudstad Stockholm! För om man ändå ska med ett flyg som går därifrån, varför inte komma dit några dagar tidigare och turista lite där? Billiga och bra hotell kan ni hitta på www.stockholmshotell.com, sen är det bara att åka! För på så vis så blir det helt klart en annan typ av resa med fler dimensioner, eftersom Kreta på många vis bjuder på lugn och ro och inte samma storstadskänsla som Stockholm. Dessutom är det allt fler som åker till Stockholm om man jämför med tidigare, för staden har så mycket att erbjuda. Såhär skriver man om hur det var för någon sommar sedan på dn.se:

Turisterna har dragits till Stockholm under årets rekordvarma sommar. Millenniumfeber, prinsessbröllop och vackert väder är några möjliga ingredienser som kan ha lockat fler turister till Stockholm under högsommaren. (Läs resten av den intressanta artikeln här).